Be Brand online

Registruokis

Edit Template

Juodojo sezamo aliejus, 250 ml. (100 proc. natūralus, spaustas ąžuolinėje statinėje, tamsaus stiklo buteliuke!)

In Stock

9,99

Natūralus, gyvas aliejus, spaudžiamas pagal senovines tradicijas – rankiniu presu ąžuolinėje statinėje! Puikus pagardas virtuvėje bei pagalbininkas kosmetikoje! Tinka salotoms, košėms bei kiaušinio gaminiams pagardinti. Tinka žaliavalgiams, vegetarams bei veganams.

Produkto kodas: 4779047430144 Kategorija:

Aprašymas

Sezamų sėklų aliejuje gausu mononesočiųjų riebalų rūgščių (Omega-9), saugo odą ir gleivines nuo išsausėjimo, polinesočiųjų riebalų rūgščių (Omega-6), turinčių savybę reguliuoti uždegiminius procesus, teigiamai veikiančių plaukų augimą, odos struktūrą. Šiame aliejuje taip pat nemažai vitamino E,  gerinančio odos išvaizdą ir spalvą, užkertančio kelią smulkių raukšlelių susidarymui bei vitamino K,

Tūkstančius metų sezamų sėklų aliejus buvo naudojamas Ajuverdoje (indų medicinoje), kinų ir Tibeto medicinoje gydymo tikslais, odos priežiūrai. Naudojamas kosmetikos pramonėje kaip puikus bazinis aliejus.

Sezamų aliejus tinka kosmetikai ir gali būti naudojamas visų tipų odai prižiūrėti, jis ypač pasižymi tuo, jog turi šildantį efektą. Be to, valo, skatina ląstelių atsinaujinimą, labai tinka masažams, puoselėja plaukus, apsaugo nuo kenksmingo saulės poveikio, drėkina, ramina pažeistą odą.

Ajuverdoje šis aliejus praktikuojamas sąnarių masažui pašildytu aliejumi.

Žaliavos kilmės šalis: Indija

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Juodojo sezamo aliejus, 250 ml. (100 proc. natūralus, spaustas ąžuolinėje statinėje, tamsaus stiklo buteliuke!)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prenumeruok mūsų naujienlaiškį

Nepraleisk aktualiausių mūsų naujienų, pasiekimų ir gaudyk specialius pasiūlymus.

MB Laimiu laiką ir kainą
Įmonės kodas: 306212283
Registracijos adresas :
Šernų g. 15, Paparčių k., LT-54319 Kauno r.

© 2023 MB Laimiu laiką ir kainą